Antrenor.MD acum 1 an
blog.antrenor.md #antrenamente

Antrenament de 20 minute pentru picioare senzationale

Pentru ca fusta va fi intotdeauna tinuta cea mai feminina, sexy sau eleganta pentru o femeie, aspectul picioarelor este important, mult prea important !


Se zice ca barbatii acorda prima privire “de jos in sus” . O fi asta adevarat sau nu, putin conteaza, trebuie sa fii 24/24 o femeie ingrijita , iar atunci cand apare in public sa fie demna de admirat.


Femeile intotdeauna cred ca gasesc solutii usoare pentru micile defecte – considera ca niste tocuri le rezolva pe toate si urcand pe 10-15 cm le dispare celulita, picioarele devin mai definite. Oare asta o fi si raspunsul de ce moldovencele sunt non-stop pe tocuri : in club, la oficiu, la piata, pe strada sau la plimbare?


Ai tras cu ochiul in oglinda cand te asezi si pui picior peste picior ? Cred ca stii raspunsul, iar daca cauti solutii sa stii ca avem chiar si pentru cele mai ocupate femei din Moldova – cu 3 copii sau fara, cu 2 joburi sau fara, cu sot sau fara, cu menajera sau fara ! Antrenamentul de 20 minute pentru picioare senzationale , e scurt, e simplu, e provocant!


Apropo, stiai ca lucrand anumiti muschi in timpul antrenamentelor de picioare poti corecta diverse imperfectiuni: distanta prea mare intre solduri, distanta prea mare intre genunchi, distanta prea mare intre glezne.


Sa-i dam start cronometrului !


Avertizare: Incalzirea este esentiala, atat pentru performanta cat si pentru prevenirea accidentarilor!


                               


1) Fandari laterale dreapta/ stanga - cu o greutate tinuta in maini la piept sau doar cu greutatea corpului executa o fandare ampla pe picior si revi in pozitia initiala. La primul exercitiu doar pe dreapta si la al treilea exercitiu doar pe stanga. Faceti 3-4 serii a cate 15 repetari .
2) Plansa laterala stanga/ dreapta - cu mana sub umar, de pe palma sau cot, corpul drept si mijlocul incordat, fundul inauntru, capul pe aceasi linie cu corpul si privirea inainte mentine pozitia pentru cele 50 de secunde pe fiecare parte alternativ.
3) Sezut la perete - spatele inferior, umeri si capul lipit de perete, privirea in fata, mainile pe langa corp, iar greutatea ganterelor poate varia de la 2-4 kg. Picioarele iti formeaza un unghi de 90 de grade, mentine pozitia pentru cele 50 de secunde.
4) Plansa frontal - sprijinita pe coate, spatele si corpul drept, mijlocul incordat, capul si fundul pe aceasi linie dreapta cu corpul formand o placa dreapta si stabila, privirea inspre podea mentine pozitia pentru 50 de secunde. Ca sa fie mai dificil incearca sa te gandesti ca vrei sa iti apropii coatele de talpi insa corpul ramane la fel de drept. 
5) Fandari din mers - piciorul ridicat trebuie sa paseasca in fata, avand grija sa aterizati mai intai pe calcai. Mutati greutatea corpului pe piciorul din fata si incepeti sa coborati in pozitia de fandare, astfel incat piciorul drept sa formeze un unghi de 90 de grade cu podeaua, iar cel din spate trebuie sa coboare cat mai jos, pana cand acesta aproape atinge podeaua. Mentineti spatele drept si evitati rasucirea piciorului din spate . Greutatile pe care le alegeti depinde de nivelul pe care il aveti in practicarea acestui exercitiu – incepatoare sau avansat. Pentru o doza de eficienta a acestui exercitiu puteti face fandarile si la stepper . Faceti 3-4 serii a cate 15 repetari pentru fiecare picior.
Niciodata nu este prea devreme - sau prea tarziu - pentru a incepe un program de exercitii fizice simple, dar eficiente, care te vor ajuta sa-ti tonifici si chiar sa-ti redefinesti musculatura picioarelor. Din punct de vedere al structurii genetice, femeile au musculatura picioarelor mai puternica decat cea a barbatilor (te surprinde, nu-i asa?) si, prin urmare, este recomandabil sa alegi un program de exercitii care sa iti solicite intregul potential fizic. Numai astfel vei ajunge sa-ti indeplinesti obiectivul !


Daca ti-a reusit de minune acest antrenament, nu ezita sa apelezi la un program de antrenament pentru picioare mai complex, iar recomandarea noastra merge catre articolul Antrenament complex pentru picioare destinat sexului frumos .

0
738
Exercitii pentru arderea grasimii de pe burta

Exercitii pentru arderea grasimii de pe burta

1693481962.png
Antrenor.MD
acum 1 an
Povestea lui Lee Haney, detinatorul a 8 titluri Mr. Olympia

Povestea lui Lee Haney, detinatorul a 8 titluri Mr. Olympia

1693481962.png
Antrenor.MD
acum 1 an
Antrenament ideal pentru rezultate bune

Antrenament ideal pentru rezultate bune

1693481962.png
Antrenor.MD
acum 1 an
Febra Musculara

Febra Musculara

1693481962.png
Antrenor.MD
acum 1 an
Dietele nu dau rezultate daca faci aceste greseli

Dietele nu dau rezultate daca faci aceste greseli

1693481962.png
Antrenor.MD
acum 1 an